Talentul Tău Poate
Să Facă Diferența

Participă la proiectul nostru de a creea o lume mai bună.
separator

Schimbarea În Lume Apare Odată Cu Schimbarea Noastră

Voluntariatul în Echipa Psy Development creează oportunități nebănuite de învățare și evoluție

CREATIVITATE

Întreaga activitatea din cadrul Academiei are ca fundament aspectul creator al ființei umane. Toate programele și modul de prezentare al acestora este conceput de la 0 și posibilitatea de a inova este de 100% Dacă simți nevoia să-ți exprimi creativitatea și să impactezi zeci de mii de oameni cu ceea ce creezi, echipa noastră te așteaptă.

EVOLUȚIE

În cadrul programelor naționale de educație interioară gratuită pe care le lansam în mod regulat, zeci de mii de români participă și ne mulțumesc de-a lungul anilor pentru poarta pe care o deschidem către evoluția acestora. Odată cu ei, evoluăm și noi. Odată cu noi, vei evolua și Tu.

O ECHIPĂ DE VIS

Echipa de voluntari Psy Development este formată din visători care au decis să se implice cu trupul și cu sufletul în proiectul Acdemia Psy Development. Datorită lor visul de a vedea o schimbare în lume a devenit posibil.

Creative Design

Ne poți ajuta în zona de creație online în următoarele domenii: website design, graphic & visual design, UI/UX design, video graphic design, microsoft word/power point/key note design.

Creative Marketing

Ne poți ajuta în zona de marketing online în următoarele domenii:social media marketing, facebook strategy, chat bot creation, instagram experience, Seo analytic.

Creative Content

Ne poți ajuta în zona de creație text în următoarele domenii: facebook posts, instagram posts, creative blogging, copyright, mail content, costumer support content, culegere și editare text.

Misiunea, Viziunea și Modelul Nostru De Educație Interioară

Afla dacă viziunea, misiunea și modelul nostru ți se potrivește

Construim Viitorul

Întregul concept al Academiei Psy Development este sprijinit de românii care au înțeles faptul că schimbarea socială și creșterea calității vieții, apare odată cu transformarea noastră ca ființe umane.

Viitorul se creează acum de către către noi, generația care experimentăm momentul prezent.

De-a lungul timpului, zeci și sute de voluntari și-au pus amprenta asupra proiectului de Educație Interioară,  introdus în România de fondatorii, Ciprian Constantin Vlad și Ruxandra Mindroceanu sub cupola Academiei Psy Development.

Experți în marketing online, web developeri, psihologi, profesori, medici, sociologi,  au ajutat Pro Bono la campaniile de promovare națională a programelor educaționale de amploare care au ajutat zeci de mii de români să-și schimbe viața în mai bine.

Cei care au rezonat cu proiectul nostru cel mai mult și au adus o contribuție considerabila, au devenit membri rezidenți ai Echipei Psy Development.

Voluntariatul este pentru noi cea mai înaltă formă de dăruire a ceea ce suntem și a ceea ce putem fi. În cadrul Academiei Psy Development creativitatea este sprijinită și încurajată. Credem cu tărie că doar astfel, genialitatea poate fi descoperită și cultivată.

Ne Implicăm 100%

Activitatea în cadrul Academiei este continuă și se focusează în funcție de necesitățile de moment, pe conceperea curriculei sau promovarea acesteia pe diferitele canale media.

Datorită numărului mare de înscriși în programele publicate și a responsabilitații pe care ne-am asumat-o față de aceștia, implicarea persoanelor înscrise în programul de voluntariat este de 100% în timpul campaniilor online sau a evenimentelor off line.

Membrii echipei de voluntari îndeplinesc task-uri în funcție de specialitatea pentru care au aplicat, iar proiectul cel mai reușit, iese câștigător și este publicat în campania de promovare.

Surpriza noastră este continuă în cadrul acestui program de voluntariat. Ori de câte ori am avut nevoie de 100% implicare, am primit 200%. De ce? A fi voluntar înseamnă să lucrezi necondiționat și atunci poți să-ți manifești talentul&skill-ul la maxim.

Orice proiect educațional pe care îl lansăm este creat și gândit pentru a genera un val de transformare pozitivă.

Activitatea din cadrul Academiei este on going, iar proiectele active cât și cele de pe masa de creație, necesită o atenție sporită pentru a putea fi conturate ca și prezentare & conținut de calitate.

5 Pași Simpli Prin Care Poți Face Parte Din Echipa Noastră

Alege domeniul în care vrei să activezi

Studiază nișa de activitate pentru care avem nevoie de aplicații și alege-o pe cea în care ai cea mai multă experiență sau talent.

Portofoliu creativ

Pentru voluntariat nu suntem interesați de CV-ul aplicanților, ci de portofoliul creativ al acestora. Arată-ne proiectele cele mai reușite ale tale în domeniul pentru care ai ales să aplici.

Profilul îl analizăm noi

Ținând cont de specificul activității noastre de creație și de ceea ce promovăm, profilul tău este foarte important pentru noi. Profilul va fi analizat în funcție de potențialul nativ, folosind metode combinate de decriptare a structurii potențiale de manifestare. Pentru această analiză avem nevoie de data nașterii tale.

Video de prezentare

Înregistrează un video de prezentare cu tot ce crezi tu că este mai important despre tine și în care să ne comunici motivația pentru care vrei să faci parte din Echipa Psy Development. Filmulețul este obligatoriu să aibă o durata minimă de 1 minut și o durată maximă de 3 minute. Vei încărca filmulețul pe youtube și ne vei trimite doar linkul.

Trimite aplicația

După ce te-ai asigurat că ai acoperit toți pașii anteriori, trimite-ne aplicația ta. Deabia așteptăm să te descoperim:)

step

Creative Design

Website design, graphic & visual design, UI/UX design, video graphic design, microsoft word/power point/key note design.

Creative Marketing

Social media marketing, facebook strategy, chat boot strategy, instagram experience, landing page strategy, Seo analytics.

Creative Content

Facebook content, instagram content, creative blogging, copyright, newsletter content, customer support content, culegere și editare text.

Nota Bene:

Datorită numărului mare de aplicații, răspunsul nostru va veni în maxim 7 zile lucratoare. Dacă nu vei primi nici un răspuns din partea noastră înseamnă că nu este momentul potrivit sau profilul și portofoliul tău nu este compatibil cu proiectul nostru.

Voluntariat
Creative Marketing

Suntem ceea ce creem!
APLICĂ PENTRU
ECHIPA PSY DEVELOPMENT
APLICĂ AICI
close-link

Voluntariat
Creative Content

Suntem ceea ce creem!
APLICĂ PENTRU
ECHIPA PSY DEVELOPMENT
APLICĂ AICI
close-link

Voluntariat
Creative Design

Suntem ceea ce creem!
APLICĂ PENTRU
ECHIPA PSY DEVELOPMENT
APLICĂ AICI
close-link

GPS Psy Development

Itinerariu personalizat pentru tine.
VREAU GPS-UL
La înscriere se aplică termenii și condițiile.
close-link
Apasă

Fii la zi cu proiectele noastre. Trimitem doar mailuri relevante & revelatoare:)
MĂ ÎNSCRIU 
La înscriere se aplică termenii și condițiile.